IN ATENTIA MEMBRILOR BAROULUI BIHOR

Stimaţi colegi,

După cum ştiţi, la finele anului trecut, colegul nostru VERDEŞI ION a fost lovit de o problemă năprasnică de sănătate, care i-a pus viaţa în pericol şi din care a scăpat cu greu.

Procesul de recuperare evoluează, însă, lent, şi se va întinde în timp, iar tratamentul de refacere este unul costisitor.

În acest context un grup de prieteni ai colegului nostru au venit cu ideea de a organiza în colaborare cu Baroul Bihor un spectacol de teatru caritabil, spectacol ale cărui încasări vor fi donate integral colegului nostru pentru a-l ajuta să suporte o parte din contravaloarea tratamentului de recuperare pe care este nevoit să-l urmeze.

Am îmbrăţişat această iniţiativă şi am convenit, să punem la dispoziţie sala mare a Baroului Bihor pentru punerea în scenă a piesei de teatru „Hai să facem sex”, o dramă contemporană, care suntem convinşi, vă va face să meditaţi la implicaţiile vieţii tumultoase pe care o trăim. În distribuţia piesei îi veţi regăsi pe actorii Anca Rusu şi Andrian Rimbu, actori ai Teatrului „Regina Maria” din Oradea, care vor juca în această piesă de excepţie regizată de cunoscuta actriţă şi regizoare Elvira Rimbu.

Spectacolul va avea loc vineri 05.04.2013, ora 15.00

Pentru a putea viziona această frumoasă piesă, şi pentru a ne ajuta în demersul nostru caritabil, avem rugămintea de a achita contravaloarea biletului de 50 lei la secretariatul Baroului Bihor.

Vă aşteptăm cu drag pentru a vă relaxa la sfârşit de săptămână la acest spectacol caritabil şi pentru a a-l sprijini, şi în acest fel, pe colegul nostru să treacă peste această încercare.

Contăm pe sprijinul dvs. şi suntem convinşi că veţi da curs invitaţiei noastre.

Cu stimă,

Cristian Domocoş

Decanul Baroului Bihor