STIMATI COLEGI

Iminenta intrare, de la 01.06.2012, in vigoare a Noului Cod de Procedura Civila si noutatile majore si ample pe care acesta le aduce procedurii civile in Romania, fac necesara din partea noastra eforturi intense pentru asimilarea rapida si eficienta a acestor noi informatii.

In acest context Consiliul Baroului Bihor a hotarat continuarea conferintelor profesionale derulate in cadrul programului de formare profesionala continua a avocatilor, urmand a fi organizate un set de conferinte, concentrate pana la data de 01.06.2012, dedicate noului Cod de procedura civila.
Prima dintre aceste conferinte cu tema „Noul Cod de Procedura Civila. Cum va fi?”, este organizata in colaborare cu Curtea de Apel Oradea si se va desfasura, in sala Toscana a Hotelului Ramada, miercuri 14.03.2012, ora 15,30 fiind sustinuta de colegul nostru lector I.N.P.P.A.   dr. MIRCEA URSUTA.


Manifestarea este creditata cu un numar de 5 puncte I.N.P.P.A. in cadrul programului de pregatire si perfectionare profesionala a avocatilor.

Taxa de participare este de 50 lei pentru avocatii definitivi si 30 de lei pentru avocatii stagiari, suma ce urmeaza a fi virata de cei interesati in contul:
 

RO74BUCU597987562511RO01,
 

deschis la ALPHA BANK pe numele Baroului Bihor, Cod fiscal 16071369.
 

In vederea participarii, cei interesati vor depune o declaratie de participare, la care vor atasa copie de pe ordinul de plata (foaia de varsamant) prin care au achitat taxa de participare. Depunerea declaratiei de participare si a dovezii achitarii taxei de 50 lei, sau 30 de lei in cazul stagiarilor, se poate face prin e-mail, la adresa: baroul.bihor@gmail.com sau se poate depune la secretariatul  Baroului Bihor, intre orele 9 – 15.Termenul pana la care se pot depune declaratiile de participare este : 12 martie 2012, ora 15.

Click aici pentru a descarca declaratia de participare la conferinta de pregatire profesionala.

Decan
Av. CRISTIAN DOMOCOS